in

BALITA: 10 nepi ka 10 laporan ngeunaan gugatan putri kuat Malaysia…

SPONSOR KAMI

BALITA: 10 nepi ka 10 ngalaporkeun ngeunaan gugatan putri Malaysia mujarabanjeunna ngalawan Dana Bruno Manser. Katuhu henteu kedah dijual! Pastikeun nonton: https://buff.ly/2So1AhK




sumber

SPONSOR KAMI

Ditulis ku Dana Bruno Manser

Dana Bruno Manser nangtung pikeun keadilan di leuweung tropis: Kami komitmen pikeun ngajaga hutan hujan tropis kaancam kalayan biodiversity sareng hususna komitmen pikeun hak penduduk hutan hujan.

Nyarankeun kiriman ieu?

Leave a Comment

Dana Bruno Manser | wartos

Kontribusi ka Bruno Manser - sareng pidéo