in

Bruno Manser sareng Sang Penan: milarian jalan-jalan di Kalimantan

SPONSOR KAMI

20 taun saatos Bruno Manser ngiles, NZZ ngambah hutan Kalimantan. The Penan ti Long Seridan nyaritakeun kumaha aranjeunna ngalaman hubungan anu terakhir sareng Bruno.

Bruno Manser sareng Sang Penan: milarian jalan-jalan di Kalimantan

Bruno Manser bertarung saling sareng lalaki ti suku Penan pikeun ngajaga leuweung di Kalimantan. Teras anjeunna ngagaduhan masalah sareng ti saprak dianggap parantos musna. Éta dua puluh taun ka pengker. Kumaha dinten Penan ayeuna dilakukeun?


sumber

SPONSOR KAMI

Ditulis ku Dana Bruno Manser

Dana Bruno Manser nangtung pikeun keadilan di leuweung tropis: Kami komitmen pikeun ngajaga hutan hujan tropis kaancam kalayan biodiversity sareng hususna komitmen pikeun hak penduduk hutan hujan.

Nyarankeun kiriman ieu?

Leave a Comment

Studi anyar ngungkabkeun: Kredit Suisse sareng UBS mangrupakeun pembiayaan batubara, minyak sareng gas dina skala anu ageung Greenpeace Swiss

Ku jalan kitu, kertas jamban dijieun tina tangkal #SaveForests # COVID19…