in

Kontribusi ka Bruno Manser - sareng pidéo

SPONSOR KAMI


Babaturan émut Bruno Manser sareng komitmen na. Leungitna Manser tétéla 20 Méi ieu. Ieu alesan naha kapribadian beragam bakal ngalaporkeun ka Bruno Manser dina minggu anu bakal datang sareng nyaritakeun kumaha anjeunna bentukna. Minggu ieu Roger Graf, pendamping lami tina Bruno Manser sareng pendiri BMF, ngajelaskeun kolaborasi sareng Manser.




sumber

SPONSOR KAMI

Ditulis ku Dana Bruno Manser

Dana Bruno Manser nangtung pikeun keadilan di leuweung tropis: Kami komitmen pikeun ngajaga hutan hujan tropis kaancam kalayan biodiversity sareng hususna komitmen pikeun hak penduduk hutan hujan.

Nyarankeun kiriman ieu?

Leave a Comment

BALITA: 10 nepi ka 10 laporan ngeunaan gugatan putri kuat Malaysia…

Kontribusi ka Bruno Manser - sareng pidéo