in

Hutan hujan: Peta nyiptakeun hak - WhereNext

SPONSOR KAMI

"Masalah Penan: Aranjeunna henteu gaduh rékaman tinulis - tapi aranjeunna peryogi peta sareng dokumén pikeun ngabuktikeun panggunaan daérahna sareng wates téritorina sareng tiasa nuntut hak darat di pengadilan." BMF ngadukung aranjeunna sareng pemetaan - saluruh langkung seueur di dieu: https://buff.ly/2PCF9Dw
#Penan #BrunoManser #Regenwald

Hutan hujan: Peta nyiptakeun hak - WhereNext

Saha anu gaduh bumi lahan di hutan hujan Malaysia? Kartu kalayan fakta anu keras ngajawab sual ieu pikeun kahiji kalina - pikaresepeun ka masarakat Penan.


sumber

SPONSOR KAMI

Ditulis ku Dana Bruno Manser

Dana Bruno Manser nangtung pikeun keadilan di leuweung tropis: Kami komitmen pikeun ngajaga hutan hujan tropis kaancam kalayan biodiversity sareng hususna komitmen pikeun hak penduduk hutan hujan.

Nyarankeun kiriman ieu?

Leave a Comment

Kontribusi ka Bruno Manser - sareng pidéo

Kontribusi ka Bruno Manser - sareng pidéo